Individuel træning

Introduktionstilbud

2 gange én times træning/ 400kr

 

Om du er ny til yoga og Pilates eller bare ny til Hatha Yoga & Pilates, giver vores introduktionstilbud os chancen at lære hinanden at kende og finde frem til dine mål i fællesskab. Vi finder også ud af, hvilket hold vil passe bedst til dig.

 

En til En Yoga & Pilates

En time / 300kr

 

En individuel træningssession er ideel til dig, der ønsker et træningsprogram skræddersyet til din krop. Det kan være en stor hjælp til nybegyndere eller dem der har skader eller lidelser, som kræver særligt hensyn eller træning. Elitesportsudøvere som vil arbejde målrettet med deres præstation kan også få stor gavn af individuel træning.

Duo Yoga og Pilates

En time / 200kr / per person

 

Træning med en makker. Ved duo-træning får du alle fordelene af en-til-en træning, plus den ekstra motivation en træningsmakker giver. Du kan selv finde en partner, eller lade os finde en, der passer til dit niveau og dine mål.

Sønderlandsgade 38

7500 Holstebro

Denmark

 

Email: hyp@trudymcintosh.dk

 

Phone: 23 96 93 11

 

CVR: DK36571624

Hatha Yoga & Pilates har en 24 timers afbestillingsregel. Afbestiller man mindre end 24 timer før en træningstime kan man blive opkrævet den fulde pris. Afbestiller man mere end 24 timer før en træningstime er der ingen opkrævning.