Holdtræning

Hatha Yoga

1 time - 75 minutte.

 

En livsstilsændring frem for benhård træning. Bygget op omkring stillinger i flow, med brug af kraftfulde åndedrætsteknikker, energi-skabende solhilsner og inspirerende yoga asanas til at skabe balance og styrke. Vi slutter af med en langsom, dyb og afstressende udstrækning, som efterlader kroppen med en følelse af lethed, fornyet energi og dyb afslappethed.

Måtte Pilates

1 time.

 

En gennemtænkt klasse der gør brug af enkle og flydende bevægelser, som kan øge blod cirkulationen, give energy til hele kroppen, udvikle smidighed i dine muskler og mindske rygsmerter. Pilates er baseret på arbejde med dine dybe core muskler hvilket kan hjælpe med et hurtigere vægttab samt øget kropsbevisthed. Med denne indre muskelkontrol og forbedret fleksibilitet kan du få mere overskud i hverdagen. I disse timer bruger vi Pilates måtter, samt forskellige former for udstyr så som, bolde, elastikker, vægte og ringe. Alt sammen for at gøre din træning mere udfordrende og spændende.

1 time.

 

Et hold for vordende mødre. Vi udfører blide variationer på traditionelle yogastillinger, som kan være gavnlig for gravide kvinder. Nyd din graviditet og giv din baby den bedste start allerede under graviditeten.

Yoga for Gravide

Pilates for Gravide

1 time.

 

 

Motion for vedligeholdelse af både vores fysiske og psykiske helbred, så kroppen kan yde sit bedste før, under og efter graviditeten.

 

Pilates øvelser er opbygget især omkring coremusklerne, som skal holde kroppen stærk og mindsker rygskader og -smerter.

Yin Yoga

1 time.

 

Yin Yoga ”er det nye sort” og befinder sig som en af de hurtigst voksende yogaformer i verden. Yin Yoga er en træningsform , som med sin ”Yin” tilgang afbalancerer den mere aktive træning med sine blide, meditative og muskulært passive stræk som arbejder i dybden. Denne yogaform er også til stor gavn for dig der har meget travlt i hverdagen, da Yin Yoga sammen med åndedrættet aktiverer det parasympatiske nervesystem .

Yin Yoga er en anderledes yogaform som karakteriseres idét man passivt holder stillingerne i længere tid for at give helt slip, spænde af i musklerne og strække bindevævet som derved oparbejder en større .

Blid Yoga

1 time.

 

Gennemtænkt træning med brug af enkle og flydende øvelser, der kan øge blodomløbet, mindske rygsmerter, skabe energi og skabe lange slanke muskler. Pilates fokuserer på coretræning, som kan støtte hurtige vægttabsresultater og bedre kropskoordination, mens indre muskelkontrol og smidighed kan øge nydelsen i soveværelset. Vi bruger Pilates måtter, samt små redskaber såsom bolde, elastikker, vægte og ringe til at støtte og udfordre dig.

 

 

Fit-Ball

1 time.

 

En fantastisk kombination af Pilates og yoga øvelser som øger styrke, balance og smidighed i hele kroppen. Alle øvelser er udført ved at udnytte støtten eller ustabiliteten af Fitball’en.

 

 

 

 

Mor & Baby Yoga

45 - 60 minutte

 

Nye mødre kan genopbygge deres krop med blid styrketræning og udstrækning og samtidigt nyder kvalitetstid med deres barn. Gavnlig for både babyen og moren. Børn fra 6 uger til 1år gamle er velkomne.

 

Mor & Baby Pilates

45 - 60 minutter.

 

Kom hurtigt i form igen efter fødslen, samtidigt med at du nyder kontakten med dit barn. Jeg kender til udfordringerne i at opfylde både barnets og kroppens behov for opmærksomhed. Det er dog vigtigt, at styrke kroppen og kom i form igen, netop så du kan klare udfordringer som mor og for at undgå rygsmerter og -skader.

1 time.

 

Denne klasse er for dem, der er nye til yoga / flow yoga. Vi bevæger os om grundlæggende vinyaser (stillinger forbundet med åndedræt) og bygger en base af balance, styrke, fleksibilitet og bevidsthed. Fokus er på en langsom, sikker bevægelse fremad. Valg til forskellige niveauer er givet, og klassen er skræddersyet til deltagernes niveau. Alle niveauer er velkomne

 

Langsom Flow / Basics in Flow Yoga

Hot Flow

1 time og 30 minutter

 

Hot Flow Yoga er en dynamisk, aktiv stil yoga, men starter altid med en dyb, langsom opvarmning og en komplet afslapning i slutningen af klassen. Oplevelsen kan sammenlignes med en bevægende meditation, som også er en komplet body workout. Du vil efterlade følelsen udfordret, afbalanceret, afslappet og energisk. Denne klasse er perfekt til dem med en yoga oplevelse eller som har et grundlæggende fysisk niveau. Hvis du er i tvivl, kom og prøv det. Alle klasser er skræddersyet til deltagernes niveau.

Sønderlandsgade 38

7500 Holstebro

Denmark

 

Email: hyp@trudymcintosh.dk

 

Phone: 23 96 93 11

 

CVR: DK36571624

Hatha Yoga & Pilates har en 24 timers afbestillingsregel. Afbestiller man mindre end 24 timer før en træningstime kan man blive opkrævet den fulde pris. Afbestiller man mere end 24 timer før en træningstime er der ingen opkrævning.