Om

Velkommen!

Hatha Yoga & Pilates brænder for at hjælpe og forbedre helbredet og velværet af hver enkel person, både fysisk og psykisk.

Jeg er passioneret yoga og Pilates træner og jeg tilbyder dem, der søger en sundere livsstil klassisk yoga- og Pilates-øvelser, som øger energi, vitalitet og frihed.

 

 

Vores Mission

 

 

“Yoga handler ikke om at forbedre sig selv, men om at acceptere sig selv”.

 

Vi tror på yoga for alle personer og alle kropstyper. Alle er velkomne. Vores drøm er at skabe rammerne, så vi kan mødes og styrke kontakt til hinanden og vores indre, igennem bevægelse og åndedræt.

 

Om du dyrker yoga alene for at gavne din krop eller om du er klar til at kaste dig ud i selvbevidsthed, meditation og mindfulness er ikke afgørende; det er din rejse og vi er her for at støtte dig.

 

Hos Hatha Yoga & Pilates opfordrer vi dig til at vende blikket indad og undersøge, hvad kroppen har brug for. Vi vil have, at du glæder dig fra morgenstunden til at træne, og at du går herfra storsmilende, med en følelse af lethed, ro og kontakt med dit indre. Vi vil hjælpe dig, at kunne blive stærk og sund, både indvendig og udvendig, og at udfordre dig selv på dit eget niveau.

 

Sønderlandsgade 38

7500 Holstebro

Denmark

 

Email: hyp@trudymcintosh.dk

 

Phone: 23 96 93 11

 

CVR: DK36571624