Priser

Hos Hatha Yoga og Pilates er du ikke bundet til at træne på et bestemt tidspunkt i en bestemt periode: du vælger selv, hvilke hold du vil gå på, og hvornår du vil træne fra gang til gang. For at gøre det så fleksibelt som muligt for dig er der tre betalingsmuligheder i vores webshop: Du kan booke og betale for en enkelt session fra gang til gang, eller du kan købe en 10-turskort, hvor beløbet bliver automatisk trukket fra kortet, hver gang du booker din plads i en session. Som sidste mulighed kan du betale for et månedskort, som giver ubegrænset adgang til alle holdtræningssessioner, og beløbet bliver ligeledes automatisk trukket fra kortet hver gang du booker din plads. I alle tilfælde skal man huske at booke sin plads på holdet inden, at man møder op. Man kan aflyse sin plads uden omkostninger op til 24 timer før træning starter. For aflysninger inden for 24 timer før træningstidspunktet bliver det fulde beløb opkrævet, som om man havde deltaget.

For at komme i gang, opretter man en konto med brugernavn (username) og adgangskode (password) i forbindelse med sin første booking. Derefter bruger man login knappen foroven for at administrere kontoen, at booke og betale for en enkel session eller flere sessioner, aflyse sessioner eller skifte træningstidspunkt. Hurtigt, nemt og fleksibelt!

 

 

Holdtræning

 

Introduktionstilbud, 3 uger ubegrænset: kr. 200

 

En time: 80Kr

 

10 turs kort: 750Kr

 

En måneds ubegrænset: 425Kr

(deltag i alle de sessioner du ønsker)

 

En måneds ubegrænset auto betaleing: 400kr

 

 

 

 

 

Individuel træning

 

Introduktionstilbud: 2 x 1 times session 400kr

 

En til en / en time: 250Kr

 

Duo session / en time: 200Kr (per person)

 

Firma Yoga

 

På arbejdspladsen:

En time/ fra 550kr

 

Privat: en time i studio / fra 450kr

 

 

 

 

 

Sønderlandsgade 38

7500 Holstebro

Denmark

 

Email: hyp@trudymcintosh.dk

 

Phone: 23 96 93 11

 

CVR: DK36571624

Hatha Yoga & Pilates har en 24 timers afbestillingsregel. Afbestiller man mindre end 24 timer før en træningstime kan man blive opkrævet den fulde pris. Afbestiller man mere end 24 timer før en træningstime er der ingen opkrævning.