Trudy McIntosh

Instruktør

 

Mit navn er Trudy McIntosh og jeg er en sundhed og fitness professionel. Jeg har været en OL-gymnast, en freestyle skiløber og en Cirque du Soleil artist. Disse fantastiske karrierer har lært mig så utrolig meget om disciplin, udholdenhed og selvbevidsthed.

 

Mere end 15 år som sportsudøver på eliteplan har givet sin del af skader: fra alvorlige skader til opslidte led og nu tabet af smidighed som en naturlig del af kroppens aldring. I min søgen efter de bedste måder at hele og genopbygge min krop, er jeg blevet optaget af at studere og forstå kroppen og at finde nye og innovative teknikker at få det bedste frem i mig selv og min krop.

 

Da jeg var i 20’erne stiftede jeg bekendtskab med yoga. På det tidspunkt var den smerte jeg oplevet dagligt ikke kun på grund af fysiske gener, men også en manglende kontakt med mit indre. Mens jeg altid havde været bevidst om forbindelsen imellem krop og sind, havde jeg endnu ikke opdaget den overvældende styrke mindfulness giver.

Siden har jeg været ud på en utrolig rejse, som har ført mig til at lære, blive trænet i og nu undervise i yoga. Mine erfaringer og uddannelser har overbevist mig om, at yoga er den bedste motionsform for krop, sind og sjæl. Yoga har hjulpet mig at lave bedre valg i livet, at skabe dybe forbindelser med min omverden og indre og - allervigtigst - at blive stærk og sund.

 

 

 

 

 

Trudy McIntosh

Sønderlandsgade 38

7500 Holstebro

Denmark

 

Email: hyp@trudymcintosh.dk

 

Phone: 23 96 93 11

 

CVR: DK36571624